Безплатна регистрация

Публикации

Как да подобрите обслужването на клиентите

Ако някога сте получили лошо обслужване, докато сте пазарували в даден сайт, знаете как би се почувствал и потенциален Ваш клиент при подобни обстоятелства. Потребителите, които са недоволни от даден онлайн магазин, няма да се върнат повече на сайта или да го препоръчат на други потенциални клиенти.
Публикувано на 15.05.2012 към цялата статия

Съвети относно политиката за връщане на стоки и услуги в електронните магазини

Ако притежавате онлайн магазин, но нямате политика за връщане на стоки и услуги, е време да промените това. Подобна политика дава увереност на клиентите и показва, че за Вас е важно те да бъдат добре обслужени. Дори когато клиентът не е доволен от закупената стока и иска да я върне, ако Вие подходите професионално към това, ще си осигурите доверието му. Една сполучлива политика за връщане на стоки и услуги ще Ви спести времето и парите, които губите при връщания, и ще накара клиентите да идват отново при Вас.
Публикувано на 15.05.2012 към цялата статия

Как да задържим лоялността на клиентите си?

Запазването на клиентите ни е един от най-ефективните и в същото време най-пренебрегван начин да контролираме разходите си за маркетинг. Винаги се появяват нови и вдъхновяващи тактики за задържането на онези клиенти, за привличането на които вече сте похарчили толкова много пари.
Публикувано на 18.04.2012 към цялата статия

Как се отразяват отрицателните мнения за продукти в сайтовете за електронна търговия?

Могат ли лошите мнения за даден продукт да увеличат неговите продажби? Това е напълно възможно според едно скорошно проучване на сайта Reevoo. Според това изследване 68% от посетителите се доверяват повече на продукти, където има и положителни и отрицателни мнения. От друга страна 30% от посетителите подозират че има някаква цензура ако към даден продукт има само положителни мнения.
Публикувано на 17.01.2012 към цялата статия

Отстъпки и лоялност – да бе да.

Днес проведохме поредният семинар на Website.bg за интернет маркетинг и реклама. Аудиторията беше предимно от представители на туристически агенции и хотели. Обикновено най-дискутираната тема на семинарите ни е оптимизация за търсещи машини. Този път обаче хората реагираха доста бурно на темата за сайтовете за колективно пазаруване. Повечето споделиха че са разочаровани от участията си там, и с малки изключения казаха че търсачите на далавера почти никога не се връщат обратно като лоялни клиенти.
Публикувано на 23.11.2011 към цялата статия
1...|5|6|7|8|9|...|10
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация