Безплатна регистрация

Публикации

Създаване на целева страница

Искате ли да знаете кои е един от най-добрите начини да пилеете парите си в уеб? Това е да рекламирате без да имате точно определена и добре направена целева страница, към която да води Вашата реклама. Независимо каква форма на реклама ще използвате – банер реклама, платени препратки, имейл маркетинг, винаги трябва да има множество целеви страници, към които да води рекламата. Те трябва да са оформени и написани в подходящ, провокиращ към действие от потребителите стил. Ако разгледаме нещата по-глобално всяка страница от Вашия сайт е целева, Вие не знаете откъде точно ще попадне посетителя на сайта Ви. Тук специално ще разгледаме страниците, към които трябва да се насочи рекламния трафик.
Публикувано на 01.02.2012 към цялата статия

Как се използва съдържанието на сайта за продажби и маркетинг?

Навярно на всеки се е случвало да попадне на напористи продавачи. Например, влизате да си платите сметката към мобилен оператор, служителите Ви посрещат със заучена усмивка. Следва предложение за нов абонаментен план, нов телефон и тарифи, които въобще не Ви вършат работа. Вероятно се дразните от натиска на търговците. Освен че е досадно, този метод просто не върви. Какво да направим тогава? Как да продаваме, и в частност, как да продаваме в интернет?
Публикувано на 23.11.2011 към цялата статия

Защо качественото съдържание за уеб понякога не се котира?

Често се случва да напишем качествено според нас съдържание, но да не можем да привлечем трафик към съответната страница. Част от проблема че съдържанието може да е „добро” само според нас. Понякога обаче ние не даваме шанс на конкретната страница да успее и да привлече трафик, въпреки че текста е добре написан. Важно е какво правим и какво не правим за да се котира добре дадената страница.
Публикувано на 09.11.2011 към цялата статия

Пет основни предимства на фирмения блог

Популярността на социалните медии окуражи много фирми да създадат свои профили в популярни напоследък мрежи като Facebook и Twitter. Един от най-ранните компоненти на стратегията на социалните медии, фирменият блог, все още има потенциал за развитие до по-добро ниво.
Публикувано на 13.07.2011 към цялата статия

Ползите от уеб конверсия - втора част

Факторите, които влияят неблагоприятно на конверсията, могат да намалят приходите Ви. В настоящата статия са обсъдени няколко проблеми, отнасящи се до уеб конверсията. Кои са тези фактори и как могат те да се променят така, че да заработят във Ваша полза?
Публикувано на 15.06.2011 към цялата статия
1...|3|4|5|6|7
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация