Безплатна регистрация

Публикации

Идеи за оферти за безплатна доставка в електронните магазини

Преди да предложите безплатна доставка на продукти от електронния си магазин, първо помислете как ще я промотирате, за да постигнете максимален търговски успех. Тя трябва да е ясно обозначена. Започнете още от рекламата, която правите – например в платените препратки в google. Добавете текстове в имейлите, които изпращате на вашите потенциални клиенти. Вмъкнете фразата – „Безплатна доставка” в мета тага описание(meta description) на конкретни страници от сайта. В самият електронен магазин трябва да има ясно посочени текстове, поставени на подходящи места.
Публикувано на 13.10.2011 към цялата статия

Кога трябва да се спре с промяната на бизнес модела при развитието на онлайн бизнес?

За повечето предприемачи първите опити в бизнеса никога не са били много успешни. Успехът се достига след многобройни неуспехи и лутания, идвайки като награда за най-упоритите и отдадените на своята бизнес идея. Затова и не е изненада, че много неща стават чрез импровизация в началото. Много често посоката на бизнеса се сменя, като се започне от бизнес модела и се продължи към продукта, маркетинга и продажбите.
Публикувано на 28.09.2011 към цялата статия

Избор на правилни ключови думи в линковете към уебсайтове за електронна търговия

Обемът на информацията, която има във Вашият сайт може да ви помогне да изберете различни ключови думи при изграждане на кампании, но не е важен само трафикът, който се генерира от тях, а е важно и той да се трансформира в конкретни цели.
Публикувано на 24.08.2011 към цялата статия

Сравнителна характеристика между онлайн търговията и продажбите на стоки от магазините

Многообразието и конкуренцията в света на онлайн търговията постоянно се увеличават и можете лесно да откриете търсената от Вас стока в голям брой от уебс айтове на цената, която се предлага и в обикновените магазини. Поради тази причина за търговците е важно да подобрят аспектите и функционалностите на своите уебс сайтове, за да се осъществяват повече продажби.
Публикувано на 01.06.2011 към цялата статия

Примери за лошо обслужване на клиентите в интернет.

Днес е много трудно някоя фирма да скрие лошото обслужване към клиентите си. Всичко бързо се разнася из социалните мрежи. Потребителите споделят своите впечатления за конкретните марки и директно задават въпроси на фен страниците на компаниите. Много фирми все още не са свикнали на такъв стил на комуникация. Сега е много лесно някой да се оплаче публично от конкретна услуга или продукт. Но ако дадена фирма е добра в обслужването на клиентите си и навреме си комуникира с тях, подобни оплаквания ще намалеят драстично. Ето някой основни фактори, които влошават потребителското преживяване при ползването на продукт или услуга.
Публикувано на 01.06.2011 към цялата статия
1...|6|7|8|9|10
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация