Безплатна регистрация

Website.bg ще представи три свои проекта на конкурса „Български награди за уеб”.

И тази година ще се проведе престижният конкурс „Български награди за уеб”, организиран от Българската уеб асоциация. Събитието ще се проведе на 23-ти юни в хотел Арена ди Сердика в гр.София. Това е водещият конкурс за уеббранша с най-многобройно представяне на уебдизайнерските студиа.

 

Ще се включим със следните три проекта изпълнени на базата на системата на Website.bg.

 

Progresceramica.com

 

Корпоративен сайт представящ новата линия на KAI GROUP. Семплата визия и опростено меню са сред нещата, които го правят удобен за разглеждане от потенциалните клиенти. Заложено е на каталог с представяне на всички продукти от богатата гама на фирмата. Съдържа две езикови версии.

 

Kovko2001.com

 

Сайтът представя цялостно дейноста и асортимента на една от водещите вериги за обзавеждане и строителни материали Ковко 2001. Дизайнът е приятно оформен в цветовете на фирмата, а опростеното меню го прави  лесен за работа.

Богат продуктов каталог удобно разделен на 4 главни категории.

 

Hotelsokol.com

 

Стилна визия, изчерпателна информация и форма за директна резервация. Идеалната комбинация за един перфектен нискобюджетен сайт на хотел.

Освен това съдържа задължителната галерия със снимки както и 2 езикови версии. Побързайте, стаите в хотела са вече разпродадени, благодарение на новия им сайт.





Публикувано на 28.09.2011
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация