Безплатна регистрация

Публикации

Как румънците се обединиха, за да променят предположенията при търсене в Google

Представяме Ви една любопитна инициатива, която са направили нашите съседи румънци. Историята е разказана от Габриела Андрей. Група румънци са били недоволни от подсказките, които изписвал google при търсене по ключови думи на различни езици, свързани с тяхната националност. Те си казали, че това, което хората мислят за тях, може да се влияе отчасти и от Google. И решили да променят нещата.
Публикувано на 04.04.2012 към цялата статия

Какво трябва да знаем при използването на Google analytics?

Един от най-често задавани въпроси от клиенти е как да използват резултатно данните от Google analytics. Повечето гледат само резултатите с броя на посещенията и кои от страниците на сайтовете им са най-посещавани. Но самият Google analytics е много мощен инструмент, който може да допринесе много за подобряването на сайта Ви. Добре е да преминете към новата версия на софтуера, за да видите сами как изглеждат илюстрациите използвани в тази статия.
Публикувано на 14.03.2012 към цялата статия

Защо Wikipedia е на челни позиции в Google?

Наскоро беше направено интересно проучване, в което при случайно избрани 1000 термина на търсене, бяха проследени класиранията на Wikipedia.org в Google. Wikipedia се класира на челни места по 99% от термините.
Публикувано на 01.03.2012 към цялата статия

6 начина за on-page оптимизация

Ако сте се занимавали известно време с SEO, вероятно сте запознати с неговите основи. Знаете как се прави проучване за ключовите думи и добра оптимизация на самата страница(on-page). Добре е оптимизирането на самата страница да стане на по-дълбоко ниво, не само попълване само на мета данните и насищане на текста с ключови думи. Това може да стане без да е нужно да сте много опитен в процеса на SEO.
Публикувано на 01.02.2012 към цялата статия

Основни и допълнителни резултати в Google

Всеки притежател на уебсайт, се стреми да има колкото се може повече индексирани страници в Google, които да се виждат на челни позиции по търсене за конкретни ключови думи. Но знаем ли всъщност как Google преценява, кои страници са достатъчно важни, за да се показват като резултати от търсене. Накратко индексираните страници се разделят на две групи – основни резултати и допълнителни резултати. Каква е разликата между тях?
Публикувано на 14.10.2011 към цялата статия
1...|11|12|13|14|15|...|17
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация