Безплатна регистрация

Семинар - Ефективната реклама в Google Adwords

Семинар на тема "Ефективната реклама в Google AdWords", организиран от дигитална агенция Interactive Share ще се проведе на 03.04.2012 в София с участието на представител на Google.

 

На събитието в Интерпред СТЦ участниците ще получат практическо обучение от сертифицирани специалисти за една от най-популярните платформи за реклама в света – Google AdWords. Специален гост-лектор на семинара е Norbert Simionescu, който е част от екипа на Google в Румъния и ще представи ролята на Google в интернет рекламата, силата на търсенето и как да достигнем точните потребители.

На събитието лектори ще бъдат четирима Google AdWords експерти от България с дългогодишен опит в онлайн рекламата. Те ще представят предимствата и възможностите на рекламата в Google, както и практически примери и техники за постигане на максимални резултати.

Лектори

Norbert Simionescu работи в Google, член е на екипа в Румъния. Норбърт е част от екипа на Google вече 4 години. Две години и половина работи в Google Полша. Дейността му е свързана с подпомагане на немско говорящи клиенти, както и такива от източна Европа.

Той е официален гост-лектор от Google и на семинара освен практически съвети ще сподели какво прави Google в света на рекламата, каква е силата на търсенето, как да достигнем до точните потребители и отговорим на нуждите им.

 

Ясен Дамянов  работи в сферата на онлайн маркетинга и рекламата, разработването на уебсайтове и тяхното интерактивно популяризиране.

По настоящем Ясен работи като Search Engine Marketing Expert в една от водещите дигитална агенция Interactive Share. Компанията предлага тясно специализирани услуги в сферата на дигиталния маркетинг и реклама.  Interactive Share е една от малкото Google AdWords сертифицирани компании в България.

 

Станислав Димитров има 8-годишен професионален опит в сферата на SEO и PPC реклама за клиенти от САЩ, Великобритания и България. Маркетинг мениджър в дигитална агенция Hop Online,сертифициран Google AdWords партньор и SEOmoz препоръчана компания.
Обучение и след дипломна квалификация в University of Westminster и Grifith College Dublin.

 

Александър Георгиев основава Advertise BG през 2006 година. Идеята му е да създаде компания, която да стане лидер на пазара като предлага цялостен пакет онлайн маркетинг услуги с най-добра ефективност на изгодна цена. Професионалното му отношение се основава още в средното му образование, което завършва в Нортфолк, Англия – със специалност компютри и електроника.

 

Георги Георгиев е управител на компанията за интернет маркетинг и реклама Уеб Фокус ЕООД. Има 8-годишен опит като SEO оптимизатор и 4 годишен опит с управлението на AdWords кампании в България и чужбина. Има опит в менажирането на кампании с бюджети от 100 до 100 000 долара на месец. В работата си с AdWords залага на вниманието към детайла и оптимизиране чрез анализ на резултатността на рекламата на всички нива и по всички сегменти. През 2009 година е сертифициран от Google като специалист в анализите с Google Analytics.

 

Лекции

Специализираните лекции, които ще се проведат по време на семинара, са:

Google AdWords - въведение, предимства, термини, свързаност, бюджетиране, Google Search, Google Display, Remarketing и др.
Създаване на рекламна кампания в Google AdWords - цели, подбор на думи, таргетиране, рекламна структура

Какво прави Google в света на рекламата. Каква е силата на търсенето, как да достигнем до точните потребители и отговорим на нуждите им.
*Лекцията е на английски

Google AdWords in detail - статистики в платформата, кое, как и къде да следим, анализ на инструментите на Google AdWords, Conversion Tracking, AdWords Editor vs Google AdWords API.

Оптимизация на рекламната кампания - оптимизиране на кампаниите, често срещани грешки, допълване, паузиране, A/B тестинг, примери за добре организирани и ефективни кампании, мобилна реклама

Измерване на резултати - оптимизация за онлайн магазини, Google AdWords&Google Analytics, eCommerce tracking, свързаност, проследяване на поведението, оптимизация на резултати, примери

Въпроси и отговори - дискусия с посетитлите на семинара

 

За да научите повече и да се регистрирате за семинара, посетете официалния му сайт:

http://interactive-seminars.com/





Публикувано на 13.03.2012
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация