Безплатна регистрация

Публикации

Оптимизация на уебсайт за Google със собствен ресурс

Много често собствениците на малък бизнес нямат достатъчно финансов ресурс за да си позволят високоплатен специалист по SEO. Възможно ли е те сами да съчетават и оптимизирането на сайтовете си с другите ежедневни задачи. По принцип по-добри резултати може да се постигнат при работа със SEO специалист или агенция, но ето какво може да се направи със собствени ресурси.
Публикувано на 24.08.2011 към цялата статия

Как да преборим Panda обновяването - разделяне на няколко сайта?

Последното обновяване на Google - Panda, беше направено с цел да елиминира спама и фермите със съдържание, като по този начин да подобри индексирането и резултатите от търсенето на сайтовете с оригинално и качествено съдържание.
Публикувано на 27.07.2011 към цялата статия

Кои са негативните фактори при позициониране в Google?

Със сигурност позитивните фактори при оптимизирането на един сайт - уникално съдържание, качествени външни линкове, правилна структурна на сайта са доста широко коментирани. В същото време има и негативни фактори, които не бива да се подценяват.
Публикувано на 27.07.2011 към цялата статия

Как да изберем специалист по SEO?

В последните няколко години около понятието SEO(Search Engine Optimization) у нас витае някаква магия. Хората са въодушевени че чрез конкретни действия, които не винаги се обясняват на клиента, по някакъв начин може да се изхитри алгоритъма на Google. При това с минимален разход на труд, време и пари.
Публикувано на 13.07.2011 към цялата статия

Пет грешки, които не подозирате че допускате при поставянето на линкове

Поставянето на външни линкове към сайта ви е съществена и много важна част от ефективната стратегия за SEO. Това е и предизвикателство, при което често се допускат грешки. Вижте петте най-често допускани грешки при изграждането на външни линкове с цел оптимизация за търсещите машини.
Публикувано на 13.07.2011 към цялата статия
1...|12|13|14|15|16|...|17
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация