Безплатна регистрация

Публикации

Електронната търговия – фокусирайте се върху детайлите, за да вървите напред.

Все повече хора предпочитат пазаруването през електронни магазини. Там се предлагат разнообразни и уникални продукти, не се налага да обикаляш с часове от магазин на магазин, може бързо да сравняваш отделни артикули и цени. Според едно проучване от 2008 г. на PayPal и comScore, 43% от пазаруващите в електронни магазини, зарязват количките за пазаруване заради неочаквано високи такси за доставка. От друга страна 61% от пазаруващите в интернет предпочитат да пазаруват от места, където предлагат безплатна доставка. Сега тези показатели са даже по-високи.
Публикувано на 01.06.2011 към цялата статия

Обслужване на онлайн клиентите

В интернет новините се разпространяват светкавично, а добрите отзиви на клиентите са безценни! Ако клиентът се почувства ощетен по някакъв начин, мълвата ще се разпространи дори още по-бързо от добрите отзиви. Днес компаниите се съревновават в ухажването на своите потребители, защото добрите отзиви могат да дойдат единствено след полагането на допълнителни грижи за удобството на клиента.
Публикувано на 01.06.2011 към цялата статия

Разработка на ефективна структура за интернет магазин – първа част

Самата идея за интернет търговията не може да бъде наречена нова. Първите интернет магазини се появиха още в края на 90-те години на миналия век. Много от тях работят и до ден днешен, а други, за съжаление, отдавна вече не съществуват. Все пак интернет е динамична среда и трябва да се предприемат промени, за да се приспособим към нея.
Публикувано на 01.06.2011 към цялата статия

Разработка на ефективна структура за интернет магазин – втора част

Идеята за търговия в интернет не може да бъде наречена нова. Първите интернет магазини се появиха още в края на 90-те години на миналия век. Много от тях работят и до ден днешен, а други, за съжаление, отдавна вече не съществуват. Все пак интернет е динамична среда и трябва да се предприемат промени, за да се приспособим към нея.
Публикувано на 01.06.2011 към цялата статия

Изкуството на дизайна на сайтове за електронна търговия

Преди да създадете дизайна на печеливш интернет сайт, трябва да създадете подробен план на дизайна, до който трябва да стигнете, след като ясно определите целите и приоритетите на Вашето онлайн присъствие. През последните няколко години много проекти за електронна търговия започнаха работа без ясно определени цели и в резултат на това появилите се сайтове с несполучлив дизайн бързо се провалиха.
Публикувано на 01.06.2011 към цялата статия
1...|7|8|9|10
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация