Безплатна регистрация

Публикации

60 начина за повече продажби онлайн – трета част

21. Вземете препоръки от вашите клиенти. Препоръките могат да са текстови, а още по-добре е да ползвате видео препоръка. Клиентът, който дава препоръката, трябва да е типичен Ваш целеви клиент, за да могат другите посетители да се припознаят в него.

 

22. Знае ли потребителят всичко, което му е необходимо за да направи покупката? Какви въпроси още може да има? Какво съдържание да публикуваме в сайта си, за да отговорим на неговите въпроси?

 

23. Социалните мрежи не са само за говорене, те са също и за слушане. От какво се оплакват потенциалните Ви клиенти във Facebook, Linkedin. Какви коментари има за Вас по форуми и блогове?

 

24. Можете ли да предложите безплатен пробен период?

 

25. Ако имате възможност, въведете разсрочено плащане.

 

26. Когато изпращате непоискано търговско съобщение, опитайте се да ги обвържете с тема, която наистина вълнува потенциалните Ви клиенти. Преценете дали и конкретния момент от време е подходящ за такива писма.

 

27. Опитайте се да си представите конкретен човек, на когото пишете. Не пишете на всички, изберете един идеален купувач, който искате да убедите. По този начин ще бъдете по-въздействащи и ще Ви се доверят повече.





Публикувано на 27.02.2012
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация