Безплатна регистрация

Публикации

Съвети относно сайтовете за групово пазаруване

Сайтовете за групово пазаруване за кратко време добиха огромна популярност у нас. Те привличат посетителите си предимно от социалните мрежи, където връзките към нови оферти се популяризират много бързо. Като всяко нещо, което е обект на интерес сред хората, се появяват и някои проблеми.

 

 

Така е и със сайтовете за групово пазаруване - трябва да сте малко бдителни за да не останете разочаровани от поръчаният от Вас ваучер за намаление.


Много важно е когато избирате даден ваучер, да видите до кога важи офертата. За препоръчване е да използвате дебитна карта или онлайн банкиране, за да сте сигурни, че ако сделката се провали, от сайта ще ви върнат парите веднага. Когато ваучера е закупен, носете го със себе си разпечатан, за да го предоставите на крайния доставчик.

Както вече споменахме, следете не само до кога важи офертата, но и важи ли по време на уикенди или национални празници. Прочетете внимателно какво се включва и какво не в услугата, а ако имате въпроси, обадете се на доставчика на услугата за да попитате. Всички доставчици на услугата предоставят своята информация за контакт, така че лесно можете да се свържете с тях по телефон или e-mail, а също така да проверите в интернет за коментари относно дадената фирма.

По-известните сайтове за групово пазаруване у нас са:
- www.kolektiva.net
- www.888.bg
- grabo.bg
- grupovo.bg

А търсене в по-известните такива сайтове може да направите през обединяващият ги сайт gruponi.bg.





Публикувано на 01.06.2011
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация