Безплатна регистрация

Публикации

Стратегия за успех в социални мрежи в 5 стъпки

Социалните мрежи са посредник при общуването с клиентите. Те не са просто място за организиране на поредната рекламна кампания.Това означава, че социалните мрежи трябва да са само част от маркетинговият Ви план а не пореното място за реклама.
Публикувано на 01.02.2012 към цялата статия

60 начина за повече продажби онлайн – първа част

Когато бизнесът Ви е свързан с онлайн продажбите, основен е въпросът за конверсиите – обръщането на трафика към Вашия сайт в продажби. Основният въпрос е – как да имаме повече реални купувачи при едно и също количество трафик към сайта? Много често правим различни грешки в онлайн бизнеса си, които намаляват конверсиите. Някои от грешките лесно могат да се поправят, но когато се натрупат множество такива грешки, накрая резултатът е далеч от желания. Ето някои основни насоки, които ще подобрят продажбите Ви.
Публикувано на 17.01.2012 към цялата статия

Да се носиш по течението в интернет. Може ли да не полагаш никакви усилия за своето интернет присъствие и да постигаш резултат?

Наскоро прочетох една нова, досега неиздавана книга на Наполеон Хил – „Да надхитриш Дявола”. Основната теза в книгата е че образно казано, човек става подвластен на Дявола, когато не мисли самостоятелно и се носи по течението. Веднага направих аналогия с това, което винаги казваме на нашите клиенти – без да се положат усилия и от тяхна страна, няма как да се постигнат сериозни резултати по отношение на интернет присъствието им. Около суетенето за коледните празници, много хора правят равносметка какво са постигнали в различни области на живота си. Защо да не направим и равносметка какво се случва с нашето фирмено интернет присъствие.
Публикувано на 14.12.2011 към цялата статия

Как да привлечем повече потенциални клиенти?

Според едно от последните проучвания на IAB, разходите за привличане на потенциални клиенти в уеб са нарснали с 20% само за година. Тук ще ви представим някои моменти за подобряването и привличането на качествен трафик, който води до поръчки, запитвания и регистрации на Вашия сайт.
Публикувано на 26.10.2011 към цялата статия

Основните интернет маркетинг тенденции за 2011 г. – втора част.

4. Безплатните предложения се утвърждават като един от най-популярните и резултатни начини за представяне на нов продукт или услуга. Все повече безплатни версии се предлагат за да се привлекат първите клиенти, с надеждата че те от своя страна ще доведат други клиенти или ще преминат към платени услуги. Това е лесен начин да се започне веднага диалог с потенциалните клиенти и да се вземе обратна връзка от пазара.
Публикувано на 24.08.2011 към цялата статия
1...|3|4|5|6|7
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация