Безплатна регистрация

Публикации

8 начина да проучим конкуренцията

Проучването на конкуренцията често е подценявана от интернет търговците стратегия.
Публикувано на 11.07.2012 към цялата статия

Често срещани грешки в онлайн маркетинга

Внимателно сте планирали интернет маркетинг кампания, но въпреки това резултатите са далеч от очакванията Ви. На какво се дължи това? Доста маркетингови специалисти допускат грешки, които лесно биха могли да се избегнат. Ето и едни от най-често срещаните слабости на една кампания:
Публикувано на 09.05.2012 към цялата статия

Как да стартирате собствена афилиейт програма?

Афилиейт програмите са маркетингов инструмент, чрез който дадена фирма заплаща на свои партньори конкретно възнаграждение при постигнат резултат. Например даден сайт може да плати за пренасочени регистрирани потребители. Електронен магазин може да плати на партньорски сайт процент от продажбите, на клиенти дошли през съответния сайт. Тази форма на реклама е особено популярна при сайтовете за групово пазаруване. В тази статия ще дадем някои насоки за това, как да стартирате собствена афилиейт програма.
Публикувано на 13.03.2012 към цялата статия

60 начина за повече продажби онлайн – трета част

21. Вземете препоръки от вашите клиенти. Препоръките могат да са текстови, а още по-добре е да ползвате видео препоръка. Клиентът, който дава препоръката, трябва да е типичен Ваш целеви клиент, за да могат другите посетители да се припознаят в него.
Публикувано на 27.02.2012 към цялата статия

60 начина за повече продажби онлайн – втора част

11. На страницата с контакти, качете снимки на търговския екип. Хората съвсем естествено се вглеждат в лицата на другите. Ако потенциалния клиент Ви вижда, по-лесно ще Ви се довери. От значение са и начинът, по който се снима лицето, накъде е насочен погледа и каква емоция изразява.
Публикувано на 01.02.2012 към цялата статия
1...|2|3|4|5|6|...|7
Тествайте системата напълно безплатно за 15 дни! Безплатна регистрация